SM 2015 i Helsingborg

Kalle Åstrand tog hem PDB Racing Sweden’s första pallplats genom bli trea i Junior125. Alexander Jeppsson blev 4:a, Anthon Caldana 10:a, Jonathan Melander13::de och Emil Johannesson fick tyvärr motorstopp på första varvet.
       

I KZ2 lyckades inte Viktor Öberg 

med ta sitt fjärde SM men det blev en 3:de plats efter en mycket jämn final. Simon Sundahl blev 18:de, Freddie Carlsson & Kim Karlsson fick tyvärr stopp på första varvet. 

  
I J60 var det tyvärr stolpe ut för våra förare som stod vid sidan om i var och varannan kurva. Bäst lyckades Theo Wernersson som blev 8:a efter att startat i sista ledet ((30:de) efter stopp i förfinalen. Theo hade även näst snabbaste varvtider i finalen. Norton Andreasson som kör vårt ”grymma” chassie i J:60 var hela tävlingen även han med och presterade topp tider, Norton slutade som 7:a i finalen. 
I KFJ hade våra förare det mycket tufft på träningen, då dom var ca: 1 sec. efter dom snabbaste. Men efter att blivit bättre på att klara av körning på riktigt bra fäste och bra arbete av mekanikerna, var dom inom räckhåll för pallen då dom saknade endast någon tiondel. Tyvärr så blev det en startkrasch för Alfred Nilsson som startade 7:a och Joel Jern slutade på 10:de plats. Nu laddar vi batterierna några veckor för att komma tillbaka ännu starkare i Lidköping Open. Tack för din körning och bra mekning