Parilla/PDB Power

Idag visade våra förare åter igen att dom har grym fart. 

På KCV i Lidköping var vi snabbast i 3 utav dom fyra klasser där vi hade förare. Oscar Andreasson var outstanding snabbast i J60. Oscar var snabbast i båda kvalheaten och finalen med sin Falcon kart/Parilla (2016) kombination. Han slutade som 3:a i finalen efter att varit i ledning flera gånger. Oliver Bergström var dagens stora utropstecken i Junior125  Han var snabbast i båda sina kvalheat och i finalen, där han tyvärr blev avskickad när han låg 2:a i sista kurvan. Den som lyckades bästa av alla var Kalle Åstrand som vann allt  under hela dagen med i Senior125 med sin Gillard/IameX30 kombination. Även i Norrlandcupen var det en outstanding seger. Den bedriften stod Petter Fahlman för genom att vinna i J60 med sin Falcon kart/Parilla (2016), 2:a blev Wilma Lindberg med PDB kart Parilla (2016)

Lämna ett svar