Iame World Final 2022

Utvalda

Första veckan av IWF 2022 avklarad, med fina resultat av våra FALCON förare. Ludwig Granqvist tävlade i X30 mini klassen med 91 förare, och lyckades ta sig till final. I finalen startade Ludwig 30:de och körde upp sig till 25:a. I KZ tävlade Simon Sundahl och han lyckades köra till sig en 10:de plats💪.

FALCON teamet var mycket nöjda med Ludwigs körning

Ordning och reda i FALCON teamet😊

Gryma J125 förare

Utvalda

Bra race idag med mycket ”girl power” i KCV/MKR serierna på Skövde Motorstadion. Jennifer Olsson var superduktig idag och blev 3:a i Junior125 MKR serien efter segrande Greta Rosen. Jennifer tog därmed också sin första seger i KCV serien. Ludvig Larsen startade 2:a i finalen i J125 efter mycket bra körning hela dagenmen krockade tyvärr på 3:de varvet. Mycket bra fart idag😊. FALCON Kart power 💪

Knalleracet en succé

Utvalda

I år var det 106 deltagare på Knalleracet i Borås. PDB förarna gjorde fantastiskt fina resultat. Det blev ett antal pallplatser och bäst lyckades Oscar Sporer med en överlägsen seger i Senior125 och Jonas Berglund som blev 3:a. I Junior125 hade vi med 7st FALCON förare och bäst av dessa lyckades Jennifer Olsson som slutade 5:a, efter mycket imponerande körning hela helgen tätt följd av Ludvig Larsen och Hugo Gunnarsson. Det blev även en pallplats i i J60 klassen av Dante Velander dom blev 2:a. I Micro var det lite ”stolpe ut”, men bäst lyckades Julia Sjöström som blev 8:a, och Liam Nordh som körde upp sig till 10:a och bästa debutant.Alla våra 22 förare kämpade fantastiskt bra tillsammans med sina mekaniker och vi ser fram emot nästa race.

SKCC i Kristianstad

Utvalda

Test/träning/race
Bra resultat i helgens SKCC tävling i Kristianstad.
Helgens tävling i Kristianstad hade mycket stora startfält. I Kungaklassen KZ2 var det 27 startande, varav ett antal utländska förare som passade på att träna inför VM på Kristianstad banan i September. Viktor Öberg körde till sig en mycket stark 2:a plats efter segraren Kajus Siksnelis ifrån Litauen. I klassen OK visade Adam Isaksson mycket stark form, och körde även han till sig en 2:a plats efter segraren Sebastian Hedin. Även i Micro blev det ytterligare en pallplats utav Ludwig Granqvist.